Mordel's Bar & Grill
How do I put Manufacture and such in for mechs?
Post new topic   Reply to topic    Mordel's Bar & Grill Forum Index » Site Bugs and Enhancements
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Karagin
Imperial Karagin Army
Imperial General
Imperial General


Joined: 2002-02-03 23:00
Posts: 3964
Location: United States
PostPosted: 2019-05-01 21:44    Post subject: How do I put Manufacture and such in for mechs? Reply to topic Reply with quote

Okay so when using the mech editor here, how do I fill in the fluff for Manufacturer and the rest?
_________________
Karagin
Only the dead have seen the end of war. - Plato

"Wasted trip Man. Nobody said nuthin' about lockin' horns with no tigers." Oddball
Back to top View profile Send site message Send e-mail
Mordel
Mordel.Net
Administrator
Administrator


Joined: 2002-02-02 23:00
Posts: 5431
Location: United States
PostPosted: 2019-05-04 10:01    Post subject: Re: How do I put Manufacture and such in for mechs? Reply to topic Reply with quote

Karagin wrote:
Okay so when using the mech editor here, how do I fill in the fluff for Manufacturer and the rest?


At the moment, you can't. I have an enhancement request in for that (www.mordel.net/ers.php?a=v&r=495), but there has never been a big push for it. On the surface it's simple enough to add. But collecting all the possible manufacturers of the various pieces of equipment, that's a big task.
_________________
Mordel Blacknight - Site Administrator
Back to top View profile Send site message Send e-mail Visit website Facebook Username Twitter Username Steam Custom URL
Rudel Gurken
Allisters Light Thunder
Major
Major


Joined: 2005-06-14 23:00
Posts: 1240
Location: Germany
PostPosted: 2019-05-05 09:05    Post subject: How do I put Manufacture and such in for mechs? Reply to topic Reply with quote

Maybe you can implement a blank space and let it in the responsibility of the designer of the mech to enter the equipment as they wish. That would free you from entering vast lists of manufacturers.
_________________
Reality is where the Pizza-man comes from!
“Gucken, petzen, verpissen!” (Look at it, squeal it, get the hell away from it!) – Motto of the recon troops
“Artillery doesn´t know friend or foe! They only know worthwhile targets!” – Kuritan Infantrist
Back to top View profile Send site message
Karagin
Imperial Karagin Army
Imperial General
Imperial General


Joined: 2002-02-03 23:00
Posts: 3964
Location: United States
PostPosted: 2019-05-05 10:59    Post subject: How do I put Manufacture and such in for mechs? Reply to topic Reply with quote

Taking the above idea and maybe setting up a way to capture the info we enter for the weapon makers and the rest...that way you get a continuous list that is a good mix of things.
_________________
Karagin
Only the dead have seen the end of war. - Plato

"Wasted trip Man. Nobody said nuthin' about lockin' horns with no tigers." Oddball
Back to top View profile Send site message Send e-mail
Mordel
Mordel.Net
Administrator
Administrator


Joined: 2002-02-02 23:00
Posts: 5431
Location: United States
PostPosted: 2019-05-05 17:00    Post subject: Re: How do I put Manufacture and such in for mechs? Reply to topic Reply with quote

Karagin wrote:
Taking the above idea and maybe setting up a way to capture the info we enter for the weapon makers and the rest...that way you get a continuous list that is a good mix of things.


Not a bad idea. Can have a textbox that auto-populates suggestions based on what you type. But it will also accept new entries. Then as new entries are added, it populates into a lookup table which feeds back into the suggestion cox.
_________________
Mordel Blacknight - Site Administrator
Back to top View profile Send site message Send e-mail Visit website Facebook Username Twitter Username Steam Custom URL
Mordel
Mordel.Net
Administrator
Administrator


Joined: 2002-02-02 23:00
Posts: 5431
Location: United States
PostPosted: 2019-06-14 08:34    Post subject: How do I put Manufacture and such in for mechs? Reply to topic Reply with quote

Hey all. So I made all the updates for this and they are on the Sandbox site (same username/password as the main site as it's just a DB copy). I won't be around much this weekend, so will wait for Monday to push everything live as I like being around in case my update breaks something.

I made some major improvements to the auto-suggest boxes that appear (UI is nicer, Prev/Next links, shows total # results, better event handling).

I also moved the various pages for unit design into tabs along the top.

And finally, manufacturer information. Everything is auto-suggest with the ability to enter your own values. So you can use what is already present, or you can enter your own if it doesn't exist yet. If entering your own, it saves your values to the DB and they'll be available for future searches on other designs. It saves the values based on "type" of component. So if I entered 'Type VI' for a Streak SRM-6, then that suggestion will only appear on lookups related to Streak SRM-6s.

Anyways, if anyone is available and wants to have a play with it, the sandbox URL is sandbox.mordel.net/index.php. Let me know if there's any feedback. If I hear nothing, I'll push all these live on Monday.
_________________
Mordel Blacknight - Site Administrator
Back to top View profile Send site message Send e-mail Visit website Facebook Username Twitter Username Steam Custom URL
Rudel Gurken
Allisters Light Thunder
Major
Major


Joined: 2005-06-14 23:00
Posts: 1240
Location: Germany
PostPosted: 2019-06-14 16:59    Post subject: How do I put Manufacture and such in for mechs? Reply to topic Reply with quote

Thank you for all the work and dedication you put into this site!
_________________
Reality is where the Pizza-man comes from!
“Gucken, petzen, verpissen!” (Look at it, squeal it, get the hell away from it!) – Motto of the recon troops
“Artillery doesn´t know friend or foe! They only know worthwhile targets!” – Kuritan Infantrist
Back to top View profile Send site message
Rudel Gurken
Allisters Light Thunder
Major
Major


Joined: 2005-06-14 23:00
Posts: 1240
Location: Germany
PostPosted: 2019-06-16 03:23    Post subject: How do I put Manufacture and such in for mechs? Reply to topic Reply with quote

I sent a site message to you but it does not appear in my „sent“ folder.
Did you get it?
_________________
Reality is where the Pizza-man comes from!
“Gucken, petzen, verpissen!” (Look at it, squeal it, get the hell away from it!) – Motto of the recon troops
“Artillery doesn´t know friend or foe! They only know worthwhile targets!” – Kuritan Infantrist
Back to top View profile Send site message
Mordel
Mordel.Net
Administrator
Administrator


Joined: 2002-02-02 23:00
Posts: 5431
Location: United States
PostPosted: 2019-06-16 13:57    Post subject: Re: How do I put Manufacture and such in for mechs? Reply to topic Reply with quote

Rudel Gurken wrote:
I sent a site message to you but it does not appear in my „sent“ folder.
Did you get it?


I did, and will reply shortly. Just got back home. Smile
_________________
Mordel Blacknight - Site Administrator
Back to top View profile Send site message Send e-mail Visit website Facebook Username Twitter Username Steam Custom URL
Display posts from previous:
Post new topic   Reply to topic    Mordel's Bar & Grill Forum Index » Site Bugs and Enhancements All times are GMT-05:00

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum